Wolfling. De aanval van de woeste wolf

In het derde en laatste deel van de Wolfling-saga zijn onze vrienden Nat en Woody nog steeds in dienst van NachtWacht, de supergeheime organisatie die zich heeft gewijd aan het handhaven van bovennatuurlijke en paranormale wetten. Samen met speciaal agente Fish voeren ze opdrachten uit om vreemde wezens uit te schakelen. In dit derde deel krijgen ze opnieuw te maken met de opperslechterik Lucas Scale, die niets liever wil dan Nat en Woody uit te schakelen. Lucas Scale kreeg bovendien de opdracht van een verschrikkelijke demon om op zoek te gaan naar een oud relikwie 'het hoofd van Baphomet' en samen smeden ze een plan om het hele mensdom uit te roeien. Doden worden tot leven gewekt, nieuwe weerwolven worden gerecruteerd en mensen worden in hun huis aangevallen door grote tijgers. Nat en Woody zijn de enigen die deze verschrikkingen kunnen tegengaan en gaan dan ook moedig te werk. Nat wordt hierin behoorlijk tegengewerkt door zijn eigen lichaam, dat blijft hangen halfweg een gedaanteverwisseling.
Na de superspannenende twee eerste delen in deze Wolflingsaga slaagt het derde deel er opnieuw helemaal in om de hoge verwachtingen in te lossen en lijkt het verhaal in een almaar hogere versnelling voorbij te flitsen. De vele verschrikkingen die op de inwoners van een rustig dorpje worden losgelaten zijn angstwekkend en behoorlijk losgeslagen. Het beeld van de demon die de opperslechterik bezoekt, wordt met veel oog voor detail weergegeven. Het lijkt wel alsof je deze demon voor je gezicht ziet opdoemen en zelfs een vleugje van zijn verschrikkelijke geur kan opsnuiven.
De cover wordt opnieuw gesierd door een hologram waarin één van de hoofdpersonages duidelijk ouder geworden is en een steeds akeliger beeld vertoont.