Wacht op mij

In het vorige boek 'Als je blijft' maakten we kennis met Adam en Mia die allebei van muziek houden. Hij houdt van rock en zij van klassiek. Mia's familie verongelukt, zij overleeft het ongeval maar blijft dan ook alleen achter. Hun wegen scheiden: Adam gaat naar New-York en Mia begint met haar revalidatie.
In dit boek zijn er een aantal jaren voorbij gegaan. Adam is een beroemde rockster met een even beroemde band. Hij is echter niet gelukkig. De roem eist ook zijn tol en hij wil ermee kappen. Maar wanneer hij een affiche ziet hangen met een levensgrote foto van Mia die een concert geeft in Carnegie Hall verandert zijn leven. Op enkele ogenblikken flitst zijn jeugd voor zijn ogen voorbij. Hij beslist naar het celloconcert te gaan.
'Wacht op mij' is een roman voor adolescenten. In dit boek ervaren we dat de beide hoofdpersonages niet klaar waren met het verwerken van hun gevoelens voor mekaar. Nu ze mekaar opnieuw tegenkomen, laaien emoties hoog op. Heel veel wordt in vraag gesteld maar liefde overwint alles. Ze nemen een nieuwe start.
Dit verhaal is naar mijn gevoel te ver uitgediept waardoor het na een tijdje te vlak wordt. Toch een leuk vervolg.