Team Mortis. De bende van Venus

Dit spannende boek is een vervolg op Team Mortis. Het Romeo en Juliet Mysterie. De levendige hoofdpersonages zijn nog steeds Erika, Andreas, Nielsen (Erika’s neef) en Felix. Tieners die officieel niet meer bestaan, maar die deel uitmaken van een geheime venootschap: Team Mortis. In dit boek worden de vier geconfronteerd met de mysterieuze verdwijning van enkele jongeren in Parijs. Volgens een legende die weinigen geloven zou ‘De bende van Venus’ hiervoor verantwoordelijk zijn. Die legendarische bende bestaat uit bloedmooie meisjes die jongens met hun schoonheid verleiden en hen dan mysterieus doen verdwijnen. Team Mortis ontdekt dat ze wel degelijk bestaan; Erika zal zelfs moeten infiltreren in deze gevaarlijke groep.
Tegelijkertijd worden de leden ook betrokken in de zoektocht naar Atlantis, de verzonken stad. Het team wordt opgesplitst. In de tweede helft van het verhaal wordt duidelijk dat de twee zaken met elkaar te maken hebben. Zo vinden de teamleden elkaar ook terug. De ontknoping is knallend en onverwacht. Het einde biedt ook meteen kansen tot een vervolg...
Het boek vergast je enkele uren lang op spanning, complotten, romantiek en een vleugje erotiek. Je wilt het in één ruk uitlezen. Best ook, want zo kan je beter de rode draad (of beter gezegd de twee rode draden) in het verhaal volgen. Liefhebbers van het vorige boek zullen hier echter geen probleem mee hebben. Het is een spannende thriller met de nodige elementen om er een topper van te maken: niet te soft, veel actie en eigentijds. Zowel meisjes als jongens zullen ervan genieten.