Mijn eerste boek over geuren en kleuren. In de keuken!

In dit boek ontdek je zeven lekkere geuren en leuke kleuren die je in jouw keuken thuis waarschijnlijk ook zal terugvinden. Op elke pagina zie je een andere kleur en ontdek je achter een flap een andere geur. Door te krassen over een gaatje in de flap komt de geur naar je toe gevlogen. Kan jij raden wat er achter de flap verstopt zit?
Welke peuter houdt er niet van ontdekken? Zo leergierig als ze zijn, zullen ze dit boek zeker geweldig vinden. Maar inhoudelijk is het zeker geen topper!
Je kan je vragen stellen bij de keuze van de producten alsook de geur van de producten. Welke peuter kent er mango, of vanillestokjes? De geuren die nar je toe komen gevlogen, zijn ook niet altijd herkenbaar. Aan de andere kant leren ze zo wel iets nieuws ontdekken. En mama of papa zal de volgende keer misschien wel eens een mango moeten kopen in de winkel!
Op elke pagina kan de peuter/kleuter ook al enige aanwijzingen vinden over wat er achter de flap verstopt zit. Zo vertelt de kleur van het blad en de schaduwfiguur die je ziet in de hoeken al veel. De tekst zelf geeft ons ook heel wat nuttige informatie. Deze tekst is inhoudelijk wel gericht naar iets oudere kinderen en zeker niet op peuterniveau geschreven. Maar als ouder weet je vast en zeker wel zelf een gepast verhaal te vertellen dat je kind nieuwsgierig maakt!