Hier is pier

Verhalenbundel

De vrolijk getekende pier en mier op de voorkaft met een lichtblauwe achtergrond geven beginnende lezers een aangenaam gevoel en zal hun fantasie zeker prikkelen. Het eerste van de 6 verhaaltjes is op niveau AVI start. We maken kennis met de gekke pier die al tijdens zijn eerste kennismaking dolverliefd wordt op mier. Hij haalt alles uit de kast om indruk op haar te maken. In het vijfde verhaaltje zien we dat de verliefdheid wederzijds is en mier en pier trouwen. De verhaaltjes bouwen op in moeilijkheidsgraad. Het zesde is op AVI E3. Ideaal voor beginnende lezers.

De leuke tekeningen zitten vol humor, maar ook in de tekst wordt al met de nodige humor omgegaan. Zo laat pier een pier-cing zetten omdat een ring niet echt handig is voor hem. Mier is een echte harde werker. Een beetje clichématig, maar het stoorde geenszins. Pier daarentegen zit met zichzelf in de knoop: letterlijk en figuurlijk. Het talent van mier wordt naar het einde van het boekje duidelijk en geeft nog een mooie boodschap mee.

De verhaaltjes zijn niet nieuw. In 2006 verscheen hetzelfde boekje met een andere cover. Leuk cadeau voor onze kleine beginnende lezers!!