Did I mention I love you?

Eden heeft al drie jaar niks van haar vader gehoord, maar dan krijgt ze de kans om de zomer bij hem in Californië door te brengen. Eerste twijfelt ze, vooral omwille van de manier waarop haar vader haar moeder en haarzelf in de steek liet. Maar de zomer in Californië doorbrengen, is wel een erg verleidelijk idee. Zeker omdat er wat tienerprobleempjes zijn met de vriendinnen op het thuisfront.
Al op dag één maakt Eden kennis mat haar twee lieve stiefbroertjes, met een tof meisje in de straat en tot slot ook met haar oudste stiefbroer Tyler. Die laatste blijkt een echte eikel te zijn. De manier waarop hij onbeschoft de buurtbarbecue verstoort, is verschrikkelijk. En toch trekken Eden en Tyler steeds vaker met elkaar op. Ze weten dat een relatie tussen hen niet kan, maar de liefde is moeilijk tegen te houden. Ze verzetten zich tegen hun gevoelens voor elkaar en proberen alles voor de buitenwereld verborgen te houden, al is dat geen gemakkelijke opgave!
Naast deze romance speelt er zich nog heel wat ander tienerdrama af in deze toch wel luchtige roman. Het is een boek dat erg vlot leest, met een verhaal dat minder voorspelbaar is dan het lijkt en waarin de personages voldoende diepgaand zijn uitgewerkt. Als je houdt van alles wat bij een typisch Amerikaans puberleven komt kijken, dan is dit boek zeker een aanrader. Zelf kijk ik uit naar een vervolg!