De spionnenclub

Als de vader van Georges zijn baan verliest, moet het gezin verhuizen. In het nieuwe flatgebouw ontmoet Georges op zijn eerste dag al een leeftijdsgenoot, Kitser. Kitser en zijn kleine zusje Snoepie vormen de spionnenclub en Georges mag erbij. Ze houden de mysterieuze meneer X in het oog. Hij heeft volgens Kitser "kwaad in de zin", want hij is altijd op stap met zware koffers en draagt alleen maar zwarte kleren. Zou hij een moordenaar zijn? Aan hen om het uit te vissen.
Op school wordt Georges gepest en in Kitser vindt hij een goede vriend. Georges communiceert met zijn mama via 'scrabble-letters', want hij ziet haar nooit. Zij werkt in een ziekenhuis en doet telkens twee shiften na elkaar. Maar is dit wel zo?
Een spannend boek over vriendschap, vertrouwen en ook een beetje over gepest worden. Een verhaal over twee jongens die volledig opgaan in hun fantasiewereld, over het verleggen van grenzen en durven in naam van de vriendschap. Het verhaal wordt verteld door Georges zelf. Warm aanbevolen!