1000 dingen om te maken en te doen

Met het knutselboek ‘1000 dingen om te maken en te doen’ van Fiona Watt vliegen regendagen zo om. De vrolijke en kleurrijke lay-out maakt het boek aantrekkelijk voor alle creatieve duizendpoten. Zowel jongens als meisjes zullen er zeker hun gading in vinden en meteen aan de slag willen gaan!
In het boek staan ideetjes die zelfs voor kleuters haalbaar zijn, maar de meeste projecten zijn nog echt een uitdaging voor kinderen uit de lagere school. Dit knotsgekke knutselboek kan dus jaren meegaan en is daarom een echte aanrader!
De crea-projecten worden stap voor stap uitgelegd en telkens overzichtelijk geïllustreerd. Ook handig is dat er heel wat projecten beschreven worden waar je niet echt veel of gespecialiseerd knutselmateriaal voor nodig hebt. Je komt dus al een heel eind met huis-, tuin- en keukenmateriaal. De focus ligt op inspiratie en het plezier van het knutselen en niet zozeer op het perfecte eindproduct.
Let wel op! In de kleine lettertjes op de eerste pagina staat vermeld dat dit boek een bundeling is van twee andere knutselboeken van Fiona Watt: '700 dingen om te maken en te doen' en '365 x knutselen met papier en karton'. Maar ook als je bijvoorbeeld een Ketnet-knutselboek in huis hebt, kom je bedrogen uit. Alle knutselprojecten uit de Ketnet-knutselboeken vind je identiek terug in deze bundel.