Van wie is die poep?

Gottmer publiceerde in deze reeks al andere titels: 'Van wie zijn die billen?', 'Van wie zijn die ogen?', 'Van wie zijn die poten?', 'Van wie is dat kleintje?' en 'Van wie is dat huis?'
In dit boek 'Van wie is die poep?' moet je raden van welk dier de poep is. Je ziet uitwerpselen in allerlei vormen, kleuren en groottes. Iedere poep staat in het groot afgebeeld op een flap. Draai je de flap om, dan zie je een foto van het dier erachter en wat informatie over zijn menu en de samenstelling van zijn uitwerpselen. De keuteltjes van de egel bijvoorbeeld zijn aan één kant rond en aan de andere kant puntig. Er glimt zelfs wat in. Dat zijn de onverteerde dekschildjes van de insecten die de egel opschrokt. In de gedraaide drolletjes van de hermelijn vind je veren, stukjes vacht en botjes van vogels. Hij markeert zijn territorium met bergjes poep.
De laatste twee pagina's hebben acht kleinere flapjes met weer andere uitwerpselen en de foto van het dier en zijn naam eronder verborgen, zonder meer uitleg. De foto's in dit boek zijn erg mooi én verrassend.