Het voorleesboek voor de allerliefste papa!

Een boek vol verhalen en versjes, speciaal geschreven om voorgelezen te worden door papa’s! (In vele ervan spelen ze ook een belangrijke rol.) En wanneer papa het boek helemaal heeft uitgelezen, wacht hem nog een verrassing: een prachtige kroon die zijn peuter/kleuter zelf kan versieren!
De versjes in dit verhaal vind ik nog wel leuk om te lezen. Ze zijn grappig en soms origineel. Zo is er een versje over Jetje Kadetje die enkel frietjes wil eten en kroket. Of over een papa die op zijn handen kan lopen, stoute eendjes die niet in bad willen, of een koning die bijna ontploft!
De verhalen kunnen mij niet bekoren. De inhoud is wel vaak origineel, maar de vertelstijl spreekt mij niet aan. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de verhalen geschreven zijn ‘op maat’. Laten we eens wat verhaaltjes schrijven en er deze leuke titel op kleven. Verkopen zal het zeker doen. Het is toch wel leuk als je als papa een boek krijgt dat speciaal voor jou is, niet?
Ik vind dat er al genoeg andere leuke verhalen zijn die zeker door papa’s voorgelezen kunnen worden! En ik denk dat er al heel wat papa’s leuke verhalen voorlezen. Dit boek is voor mij vooral leuk om cadeau te doen als je echt papa in de kijker wil plaatsen. Maar voor een leuk en origineel verhaal zou ik toch ergens anders te rade gaan.